
یکیدیگر از بخشهایمهم و تاثیرگذار در رویداد بینالمللی راینوکاپ ایران، بخش نمایشگاهتخصصی هوشمصنوعی و علومو فناوری های مرتبط با آن است. نمایشگاه فناوریهای مرتبط با هوشمصنوعی، اینترنت اشیاء و هوشمند سازی، با فراهم کردن فرصتهای ارتباطی، آموزشی و تجاری بین دانشگاه و صنعت، به کاهش فاصله بین این دو بخش کمک میکند و بستری را برای تعامل بیشتر فراهم میسازد. فرصتی را فراهم میکند تا دانشگاهها، پژوهشگاهها و شرکتهای صنعتی به طور مستقیم با یکدیگر در ارتباط باشند و از این ارتباط برای تبادل دانش، ایجاد همکاریهای تحقیقاتی و تجاری استفاده کنند. این ارتباط دوطرفه میتواند به طراحی برنامههای آموزشی و تحقیقاتی متناسب با نیازهای صنعت منجر شود و فاصله بین تئوری دانشگاهی و نیازهای عملی صنعت را کاهش دهد.
غرفههای نمایشگاهی مشخص شده در فضای برگزاری، همانطور که در شکل2 نشان داده شده است، درکنار شهرهوشمند و سایر قسمتها طوری تعبیه شده است که در مجموع ذهن مخاطبین را به سمت فناوریهای نوین حاصل از هوشمصنوعی، هوشمند سازی و اینترنت اشیاء سوق دهد. رویداد بین المللی راینوکاپ با برگزاری نمایشگاه بین المللی و تخصصی در حوزه هوشمصنوعی و فناوری های مرتبط با آن، هوشمند سازی و اینترنت اشیاء، در راستای دستیابی به اهداف زیر قدم برمیدارد.
✔ ارتقاءآگاهیو دانشعمومی مردم منطقه با معرفی نوآوریها وکاربردهای جدید فناوریهای هوشمصنوعی(AI)، هوشمندسازی و اینترنت اشیاء(IOT)
✔ ارتباط و تبادل دانش بین متخصصان، پژوهشگران و صنعتگران
✔ شناسایی فرصتهای تجاری و سرمایهگذاری درحوزه علوم و فناوری های مرتبط با AI
✔ نمایش دستاوردهای پژوهشی، اختراعات، ابتکارات و نوآوری های حوزه AI و IOT
✔ ارتقای همکاری بین دانشگاهها، صنعت و نهادهای دولتی و خصوصی
✔ ارزیابی و مقایسه فناوریهایAI و IOT موجود در کشور با تکنولوژیهای مطرح و معروف در دنیا
✔ تشویق نوجوانان و جوانان به حرکت به سمت نوآوری و توسعه فناوری های روز دنیا از جمله هوشمصنوعی
✔ ارائه سکویی برای عرضه و فروش محصولات و خدمات حوزه هوشمند سازی و اینترنت اشیاء و فناوری های مرتبط با هوشمصنوعی
نمایشگاه تخصصی رویداد بین المللی راینوکاپ ایران یک فرصت برای ارتباط و تعامل بین اعضای صنعت، پژوهشگران و جامعه علاقهمندان فراهم میکنند و طیف وسیعی از شرکتکنندگان در آن حضور دارند که عبارتند از:
•شرکتهای فناوری: شرکتهایی که در زمینه توسعه و عرضه فناوریهای هوشمصنوعی فعالیت میکنند. این شرکتها آخرین دستاوردهای خود از محصولات تا خدمات را در نمایشگاه ارائه میدهند.
• پژوهشگران و محققان: افرادی که در زمینه تحقیق و توسعه هوشمصنوعی و الگوریتمهای مرتبط فعالیت میکنند. آنها ایدهها، اختراعات، نوآوری و دستاوردهای خود را در نمایشگاه ارائه میدهند و در جلسات و اتاق های گفتوگو جهت اطلاع از فناوریهای به نمایش درآمده و مشارکت با سایر بخشها شرکت میکنند.
• سازمانها و نهادهای دولتی: سازمانها و نهادهایی که در حوزه سیاستگذاری، راهبردی و توسعه علوم و فناوری مربوط به هوشمصنوعی فعالیت میکنند در این نمایشگاه حضور دارند و از شرکت های حاضر در نمایشگاه استفاده میکنند تا با پیشرفتها و تکنولوژیهای جدید در زمینه AI آشنا شوند و با شرکتها و پژوهشگران در ارتباط باشند و در راستای توسعه برنامه ریزیهای مورد نظر را انجام دهند.
• استارتاپها: کسب و کارهای نوپا و نوآور که در زمینه هوشمصنوعی یا فناوریهای حاصل از کاربرد آن فعالیت میکنند. این شرکتها معمولاً فناوریها و محصولات خود را به نمایش میگذارند و فرصتی برای جذب سرمایهگذاران و ایجاد همکاریهای صنعتی دارند.
• عموم علاقهمندان: افرادی که به زمینه هوشمصنوعی و کاربردهای آن علاقهمند هستند. آنها میتوانند از نمایشگاه برای یادگیری و آشنایی با فناوریها و محصولاتی که هوشمصنوعی در آن به کار گرفته شده است، استفاده کنند.
جهت انتخاب غرفه و رزرو آن از طریق نقشه زیر اقدام کنید :
[tc_seat_chart id=”2398″ show_legend=”true” button_title=”غرفه خود را انتخاب کنید” subtotal_title=”مجموع” cart_title=”پرداخت”]